top of page

Blog #10: In de kinderboekenwinkel met Cis Meijer


Op donderdag zeven februari 2019 was er een Young-Adult Event georganiseerd door de kinderboekenwinkel Kiekeboek in Haarlem. De avond had een speciale gast, namelijk Cis Meijer. Cis is bekend van de bloedstollende jeugdthrillers , Verdoofd, Val, Moordspel en Knock-out.

Vanaf 19.00 uur was de inloop met een kopje koffie, thee, koekje en chocola. Om 19.30 begint het georganiseerde programma. Er werd een interview gehouden met Cis, een spannende quiz en Cis las voor uit haar boek.

Bij binnenkomst was er een klein hoekje van de boekhandel ingericht voor de avond. Er was een klein groepje komen opdagen voor de avond. De avond werd geopend met een interview. We mochten allemaal vragen stellen aan Cis. Van welke soort fruit je bent tot vragen over haar boeken en haar nieuwe boek.

Cis had een spannende quiz voor ons georganiseerd. De quiz was gebaseerd op haar boeken en een vraag over haar nieuwe boek die snel waar uit gaat komen. Uiteindelijk ging een iemand met de winst vandoor en mocht een boek van Cis naar keuze uitkiezen.

Cis las nog een stukje voor uit een concept van haar nieuwste boek. Om niks te verklappen over het boek, zal ik er niks over zeggen. Nadat we het verhaal hebben gehoord, waren we het er allemaal mee eens "het stukje was erg goed".

De dag sloten we af met een foto met Cis en kregen we een goodiebag mee. De goodiebag beston uit een boek, goodies en een tas van Uitgeverij de Fontein. Al met al een geweldige dag.

Recent

bottom of page