top of page

Blog #9: YalFest 2019

Gisteren ging ik, Kevin, samen met Fleur naar YalFest. We moesten allebei vroeg opstaan. Fleur kwam met de trein naar Hoevelaken toe en ging met de auto er naar toe. We waren op tijd op YalFest, zodat we nog even langs de boekenkraampjes konden.

Toen we op YalFest waren, kwamen we een aantal andere boekenliefhebbers tegen. We zaten met elkaar al een tijdje in een groepsapp, maar de meeste hadden elkaar nog nooit of een keer gezien. Dus het was heel gezellig om elkaar te ontmoeten. We gingen meteen, met zijn alle, langs alle kraampjes lopen om te zien wat er allemaal aanwezig was. Daarna zijn meteen naar de zaal te gaan voor het interview met de buitenlandse auteurs.

Na het interview hadden we pauze, waarna we op handtekeningenjacht zijn gegaan. We moesten in lange rijen staan voor de handtekening van de buitenlandse auteur. Ook zijn we naar de masterclass ‘Plot schrijven’ van Marieke Nijkamp. Ook hebben we ons nog laten tekeningen. En natuurlijk hebben we nog een aantal leuke boeken gekocht.

We hebben nog gezellig een foto met z’n alle gemaakt en vertrokken we met de nieuwe boeken en een goodiebag naar huis.

Recent

bottom of page